Back
BUSINESS
LAVAZZA STORIES

Kahvipavut

Huippulaatua kahvin ystäville

Lavazza-kahvipavut on suunniteltu kahvin ystäville, jotka haluavat nauttia vastajauhetusta kahvista. Jauha suosikkisekoituksesi kotonasi.
Näiden hienojen kahvisekoitusten saamiseksi Lavazza valitsee vain parhaat Arabica- ja Robusta-pavut Keski- ja Etelä-Amerikasta ja Aasiasta. Sekoituksiin valitut kahvipavut tarjoavat laajan valikoiman vaihtoehtoja, jotka tyydyttävät vaativimmatkin maut. Lavazzan laadukkailla pavuilla saat aikaan unohtumattoman kahvilatasoisen elämyksen.

Lavazza-kahvipavut on suunniteltu espresson ja kahvin ystäville, jotka haluavat nauttia vastajauhetusta kahvista. Jauha suosikkisekoituksesi kotonasi.
Näihin hienoihin kahvisekoituksiin valitsemme vain parhaat Arabica- ja Robusta-pavut. Kiinnitämme erityistä huomiota yksittäisten lajikkeiden alkuperään. Näihin sekoituksiin valitut kahvipavut ovat peräisin Keski- ja Etelä-Amerikasta ja Aasiasta. Ne tarjoavat monipuolisia vaihtoehtoja, jotka tyydyttävät hienostuneimmankin maun. Lavazzan laadukkailla pavuilla saat unohtumattoman kahvilatasoisen elämyksen.

Kokonaiset Espresso Barista Gran Crema -pavut
Kokonaiset Espresso Barista Gran Crema -pavut

Kahvipavut

Kokonaiset Espresso Barista Gran Crema -pavut

1 kg

Voimakkuus 7/10

Hitaasti paahdettu 100-prosenttisesti Arabica-papuja sisältävä sekoitus saa aikaan täyteläisen maun ja pitkäkestoisen creman. Paras lisäys päivän tärkeimpään hetkeesi: aamukahviin.

Kahvipavut

500 g

Voimakkuus 6/10

Hitaasti paahdettu sekoitus, 100 % Arabica-papuja, hienostuneimpaan ja aromaattisimpaan espressoon. Paras kumppani täydelliseen aamukahvirituaaliin. Kahvipavut pitää hauduttaa.

Kahvipavut

500 g

Voimakkuus 5/10

Ainutlaatuinen kahvi, jossa on asiantuntevasti yhdistetty kuutta Keski- ja Etelä-Amerikan parhaista Arabica-pavuista ihanasti yhteensopivaksi sekoitukseksi. Täydellinen sinfonia ja ylivertainen maku joka kerta, jo vuodesta 1956. 

¡Tierra! Bio-Organic For Planet pavut
¡Tierra! Bio-Organic For Planet pavut

Kahvipavut

¡Tierra! Bio-Organic For Planet pavut

1 kg

Voimakkuus 6/10

Huolellisten tutkimustemme ansiosta löysimme nämä laadukkaat luomupavut. ¡Tierra! Organic koostuu 100-prosenttisesti Arabica-pavuista, joita viljellään kestävästi UTZ-sertifioiduilla viljelmillä.

Asiakaspalvelu

Tarvitsetko apua? Tutustu usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota meihin yhteyttä.

LUIGI LAVAZZA SPA

Via Bologna 32,
10152, Torino, IT