The 2022 Lavazza Calendar
The 2022 Lavazza Calendar
Tänä päivänä juomamme Lavazza-kahvi perustuu hänen ideaansa: eri puolilta maailmaa olevien kahvilajikkeiden sekoittamiseen, jotta jokaiselle meistä löytyy juuri se täydellinen kahvi. 120 vuotta historiaa: uskomattoman tunteikkaita hetkiä, esteitä, tärkeitä muutoksia ja harppauksia kohti tulevaa.
KEITÄ ME OLEMMETutustu kahviuutisten, kahvitiedon ja kahviominaisuuksien maailmaan – kaikkeen tämän paheellisen juoman historiasta sen erilaisiin valmistustapoihin sekä kahvikulttuuriin.
Laatu on olennainen toimintamme määrittäjä. Se on erottamaton osa kaikkia tuotantovaiheita, jotka toteutamme päivittäin.
OPI LISÄÄ KAHVEISTAMMEHerääminen aidon italialaisen espresson tuoman energian avulla, rajoja tuntemattomasta iltapäivärituaalista nauttiminen: amerikkalaisesta kahvista mokkapannun salaisuuksiin. Löydä sinulle parhaiten sopiva tapa.
OPI LISÄÄ PARHAISTA VALMISTUSTAVOISTASynonyymi ”valmistettu Italiassa” -kahville; mokkapannu on luultavasti laajimmalle levinnyt keittiöväline italialaisissa kodeissa.
Ainutlaatuinen ja hienostunut suunnittelu luonnehtii tätä kansainvälisintä kahvinvalmistusvälinettä: Chemexin kehitti alun perin saksalainen kemisti Yhdysvalloissa vuonna 1941, ja nykyään sitä arvostavat kahvin ystävät kaikkialla.
LUE LISÄÄ
Vaikka Yhdysvallat teki kylmäuutetusta kahvista kuuluisan ilmiön kahvimaailmassa, Japanissa sitä nautittiin jo 1600-luvulla.
LUE LISÄÄ
Napolilaisen kahvinkeittimen tarina alkaa itse asiassa Ranskassa vuonna 1819 – se oli pariisilaisen Morizen keksintö.
Vuosisatojen saatossa tästä cuccumella -nimelläkin tunnetusta keittimestä on kuitenkin tullut yksi napolilaisen kulttuurin ja perinteen symboleista.
Plunger, French Press, melior, cafetière à piston, French coffee maker: tällä uuttamisjärjestelmällä on yhtä monta nimeä kuin käyttömaatakin.
LUE LISÄÄ
Torino on julistautunut tämän ylivertaisen uuttamisjärjestelmän syntypaikaksi. Nykyään espressokahvi linkittyy välittömästi italialaisuuteen kaikkialla maailmassa.