¡Tierra! Selection

Voimakas ja hedelmäinen maitosuklaan vivahteilla.

  • PREMIUM-TASON SEKOITUS
Aromien ja maun täydellinen tasapaino
Parhaiden lähteiden taidokas valinta ja yhdistelmä luo ainutlaatuisen sekoituksen, jossa makeisiin vivahteisiin sekoittuu kukkien ja tuoreiden hedelmien hennot aromit sekä aavistus suklaata. Tämä luo aromien ja maun täydellisen tasapainon. Paahtoa on hienosäädetty taidokkaasti sekoituksen aromaattisten piirteiden korostamiseksi. Tarkastusten myötä taataan sama erinomainen laatu vuoden jokaisena päivänä.
Neljä hyvää syytä valita ¡TIERRA!
Kestävyys
Lavazza ¡TIERRA! on Lavazzan kestävään kehitykseen liittyvän eettisen sitoutumisen tulosta. Yhteistyötä tehdään Rainforest Alliance -kansalaisjärjestön kanssa, joka tukee työntekijäyhteisöjen oikeuksia ja hyvinvointia sekä antaa sertifiointeja tiloille, joiden tulee täyttää tarkat sosiaaliset ja ympäristölliset standardit.
Laatu
Kun valitset Lavazza ¡TIERRA!:n, tiedät tuotteen olevan parasta mahdollista laatua. Tästä on kiittäminen sekoituksen alkuperää, sen valmistamista, parhaiden kahvipapujen huolellista etsimistä sekä papujen tasapainoista paahtamista aina pinnasta ytimeen saakka.
Monipuolisuus
Lavazza ¡TIERRA! -sekoitukset ovat saatavilla espresso- ja suodatinversioina vastaamaan kaikkia kahviin liittyviä toiveita päivän mittaan sekä erikokoisina pakkauksina aitojen kahviasiantuntijoiden tarpeita ajatellen.
Monikansallisuus
Lavazza ¡Tierra! -projektin tiimoilta yhteistyötä on tehty lukuisten pientuottajayhteisöjen kanssa Etiopiassa, Vietnamissa, Brasiliassa, Intiassa, Perussa, Hondurasissa ja Kolumbiassa.
Ainutlaatuinen 100 % Arabica-sekoitus
  • 100 % Arabica

    KOOSTUMUS

  • Settimo Torinese, Italia

    KÄSITTELY

tierra-selection-banner-m
PROFIILI JA PAAHTAMINEN
Paahto on hienosäädetty aromien korostamiseksi
Aromaattiset vivahteet
Kukat
Kuivatut hedelmät
Paahtaminen Hento
Brasilia

Tämä kahvi kasvaa alueen korkeammilla ylängöillä (900 – 1 300 m), jossa talvet ovat kuivia ja kylmiä. Se kuivataan ulkona auringossa perinteisillä patioilla.

100 % kestävää maataloutta

¡Tierra! Selection-kahvi on peräisin 100 % sertifioiduilta Rainforest Alliance -tiloilta.